Hirdető adatai

Petrányi-Autó Kft.Autó típus(ok):

Ford,

Cégismertető:

1973
A hetvenes években a vállalkozások még valóban ritkaság számba mentek Magyarországon. Ahhoz, hogy valaki üzletet nyisson, mindenek előtt nagy elszántságra, rengeteg munkára és kitartásra volt szükség. Büszkék vagyunk rá, hogy 1973-ban mi nyitottuk meg Budapesten az elsők között alkatrészboltunkat a Kerepesi úton, majd néhány évvel később második alkatrész kereskedésünket a Keleti pályaudvarnál. Ezek voltak a PETRÁNYI AUTÓSBOLT-ok, melyek az udvarias kiszolgálásnak és az akkori mércével nagyon is komoly árukínálatnak köszönhetően hamarosan városszerte, sőt országszerte ismertek, kedveltek lettek.

1992
Közel húsz évvel az első vállalkozás indítása után óriási fordulat következett be üzleti életünkben: 1992. szeptember 24-én, mint hivatalos magyarországi Ford Márkakereskedő kezdtük meg a Ford gépkocsik forgalmazását. Még egy éve sem üzemeltünk, amikor a vevők megelégedettsége alapján Ford of Europe elnöki díjjal tüntették ki kereskedésünket a franciaországi Cannesban. Óriási megtiszteltetésnek éreztük akkor is, ma is. 1994-ben Ford alkatrészüzletet nyitottunk a szalon mellett, így ettől az évtől kezdve valóban európai színvonalon állhattunk a vásárlók és a Ford-tulajdonosok szolgálatára. A Ford Petrányi azonban a tökéletesen felszerelt, minden igényt kielégítő szervizen túl több is lett, mint egy elegáns autószalon.

1999
Fontos évszám a cég életében. Novemberben megnyílt a Ford Petrányi második kereskedése az Üllői úton, mely napjainkra Magyarország egyik legnagyobb márkakereskedésévé és szervizévé fejlődött. 2002-ben ugyanitt, a cég 10 éves évfordulóján felavattuk a 16 beállásos karosszéria és fényező üzemet, továbbá a 2500m2-rel kibővült használtautó telepet.

2002
Next Autó néven megkezdi működését a flottapark kezelő cégünk az Üllői úton, ezzel bővítve szolgáltatásaink körét, melyekkel egyre bővülő ügyfélkörünk rendelkezésére állunk.

2005
Kerepesi úti márkakereskedésünk teljesen átépült, megszépült. Közel 500m2-rel bővült a telephely, melynek keretében 2 új szervizállást helyeztünk üzembe. A gépparkot a legkorszerűbb eszközökkel és technikával bővítettük, valamint közel duplájára növeltük a használt autó részleget. A kor igényeihez igazodva egy elegáns közös szalonba vontuk az új- és használtautó értékesítést, a szerviz munkafelvételt és az alkatrész nagy- és kiskereskedelmi részleget.

2006
Ebben az évben újautó értékesítési forgalmunk meghaladta a 2600-as darabszámot, mellyel a Ford Petrányi ismét a legjobban teljesítő Ford márkakereskedés lett.

2007
A Ford Petrányi cég újra mérföldkőhöz érkezett. Ebben az évben a Budaörsi úton elkezdjük a harmadik Ford Petrányi márkakereskedés építését, mellyel a budai és az ország dunántúli régiójában élő ügyfeleink igényeinek szeretnénk minél rugalmasabban megfelelni.
Alkatrész kis- és nagykereskedőként közel 400 millió forintos alkatrész készletünkből látjuk el saját szervizeinket és az ország többi márkaszervizét.

2008
Örömünkre szolgál, hogy értesíthetjük kedves Ügyfeleinket hogy 2008 június 21-én megnyitottuk harmadik telephelyünket a XI. kerület Budaörsi út 179. szám alatt. A közel 10 000m2 területen elhelyezkedő 3500 m2-es új kereskedésünk teljes körű szolgáltatással, a Petrányi Autó Kft.-nél megszokott magas színvonalú kiszolgálással áll meglévő és új ügyfeleink rendelkezésére.

Az új kereskedés megnyitásával, 20%-os forgalomnövekedéssel, eddigi munkánk abszolút elismeréseként 2008-ban ismét elnyertük a FORD OF EUROPE ELNÖKI DÍJ-át, mint a Ford márkakereskedők legnagyobb kitüntetését, mellyel az ügyfelek visszajelzései alapján a legjobban teljesítő márkakereskedést jutalmazzák.

Képek:Kereső
Ajánlataink


Zalaegerszeg  Hódmezővásárhely  Miskolc  Mátészalka  Gyöngyös  Tatabánya  Eger  Székesfehérvár  Kecskemét  Keszthely  Vác  Érd  Mosonmagyaróvár  Nyíregyháza  Sopron  Siófok  Salgótarján  Nagykanizsa  Szombathely  Debrecen  Szeged  Szekszárd  Győr  Jászberény  Pápa  Budapest  Pécs  Kaposvár